Kinderverjaardagsfeestjes

 

Kinderverjaardagsfeestjes op woensdagmiddag

De Stichting Bloempje organiseert GRATIS kinderfeestjes voor kinderen waarvan de ouders het om welke reden dan ook (vaak financieel) niet zelf kunnen organiseren
Ons voornaamste doel is om de jarige een super leuke, onvergetelijke dag te bezorgen. Bijkomend voordeel is dat deze kinderen nu ze zelf een feestje geven ook worden teruggevraagd op andere feestjes. 
De jarige job mag naast broertjes en zusjes maximaal 5 kinderen uitnodigen. De feestjes vinden plaats op woensdagmiddag in 'Het Glanerbloempje', gelegen aan de Kummenaedestraat, nabij Glanerbrook te Geleen.
Het middagprogramma kan in overleg met de ouders en/of jarige worden vastgesteld. Naast de feestelijke verjaardagstaart bestaat de mogelijkheid van wokken, frites & snacks, High Tea, spellen etc. Indien beschikbaar komt een disneyfiguur het feestje opfleuren. 


Mocht U interesse hebben dan kunt U contact opnemen met Linda Adriaens 06 29399888 zodat gezamenlijk een datum kan worden gepland. Belangrijk om te weten: Er volgt geen screening bij aanmelding, dit gaat op goed vertrouwen.