Kinder verjaardag feestjes

 

Kinderverjaardagsfeestjes op woensdagmiddag

Een steeds vaker terugkerende activiteit van Stichting Bloempje is de organisatie van GRATIS kinderfeestjes voor kinderen van gezinnen die helaas niet (meer) beschikken over voldoende financiële middelen.
Ons voornaamste doel is om deze kinderen voor isolement te behoeden aangezien kinderen die zelf geen feestje houden meestal niet door anderen op feestjes worden gevraagd. Daardoor dreigt hun contactenkringetje steeds kleiner te worden.
De jarige job mag maximaal 5 vriendjes uitnodigen in chalet Glanerbloempje, gelegen naast de ijs-wielerbaan van Glanerbrook te Geleen.
Het middagprogramma kan in overleg met ouders c.q. jarige worden vastgesteld.
Vaste GRATIS onderdelen van deze woensdagmiddag zijn: Een feestelijke verjaardagstaart, frites & snacks, frisdrank en snoep terwijl allen een klein kadootje ontvangen.
De kinderen worden begeleid door onze vrijwilligers.

Mocht U interesse hebben dan kunt U contact opnemen met Linda Adriaens 06 29399888 zodat gezamenlijk een datum kan worden gepland. Belangrijk om te weten: Er volgt geen screening bij aanmelding, Stichting Bloempje gaat uit van de integriteit in de harten van de medemens.