Onze bekendste nr.14 (Johan Cruijff) orakelde het vroeger al : "Toefal is logiesch"! Johan richtte de Cruijff-foundation op om kinderen te ondersteunen en TOEVALLIG zijn bij Bloempje óók kinderen dé doelgroep!

TOEVALLIG viert 'Stichting Bloempje voor het Goede Doel' dit jaar haar 14e verjaardag!

TOEVALLIG heeft de stichting Indische Roots, TOEVALLIG wordt het feestje dit jaar gevierd met een heuse 'kinder Pasar Malam' maar niet geheel TOEVALLIG zijn dit jaar tevens de ouders van de kinderen uitgenodigd!

Op woensdag 16 augustus a.s. wordt 'Het Glanerbloempje' door de vrijwilligers omgetoverd in Indische sferen en gaan de vrijwilligers samen met de gezinnen smullen van een 'Bloempje-made' Indische buffet!

O.a. nasi, bami, smoor kip, kroepoek en TOEVALLIG ook onze alom geprezen (B)loempia's, gecompleteerd met pandang cake en een cool toetje!    Selamat makan! (Smakelijk eten) 

Dat onze stichting nu al 14 jaar bestaat is voornamelijk te danken aan de zeer gewaardeerde steun die wij mogen ondervinden van vele lieve betrokken medemensen. Tijdens het ophangen van de slingers gaat onze grote dank dan ook uit naar alle kleine en grote sponsoren die onze activiteiten mogelijk maken!

SEMUA SELAMAT (Allen geféliciteerd)

Wij hopen 16 augustus op een sfeervol, gezamenlijk verjaardagsfeestje!